Varsellys ved bruk av tilhenger

Moderatorer: baa, Snekker_Andersen, lj73jon, HighwayPatrol

Svar
crazym
Innlegg: 20
Registrert: lør apr 23, 2016 1:47 am

Varsellys ved bruk av tilhenger

Legg inn av crazym » fre apr 21, 2017 7:45 pm

Når jeg kobler på enkelte hengere begynner pcs lampa å lyse, samt antiskrens. Dette kan skje på helt nye hengere også der alt av lys fungerer som det skal, men utrolig irriterende å kjøre med da det kommer varsler. Cruisecontroll slutter også å fungere og får feilmelding når jeg setter den på.

Kobler jeg av hengeren er bilen helt normal igjen, uten varsler og alt fungerer.
2014 mod, lc 150.
Noen som aner hva dette er?

Brukeravatar
lj73jon
Innlegg: 1557
Registrert: fre sep 22, 2006 8:09 pm
Sted: Os / Bergen

Re: Varsellys ved bruk av tilhenger

Legg inn av lj73jon » lør apr 22, 2017 9:34 am

Hvis det skjer med forskjellige tilhengere så er det nok kontakten på bilen som er problemet, du får rengjøre den grundig. Ville koplet fra minuspolen på batteriet først. Hvis du er heldig er det bare kontaktene som er skitne, ellers må du demontere og sjekke koplingene.

crazym
Innlegg: 20
Registrert: lør apr 23, 2016 1:47 am

Re: Varsellys ved bruk av tilhenger

Legg inn av crazym » lør apr 22, 2017 9:35 am

Koble fra minus på begge batteriene da? Det er jo 2 stk. Spraye noe wd40 eller demontere og fysisk rengjøre?

Brukeravatar
lj73jon
Innlegg: 1557
Registrert: fre sep 22, 2006 8:09 pm
Sted: Os / Bergen

Re: Varsellys ved bruk av tilhenger

Legg inn av lj73jon » lør apr 22, 2017 10:52 am

Begge hvis det er to ja, Hvis den er lett å demontere er det like greit å gjøre det, spraye på og børste med en liten stålbørste. og tørke av. Bør gjøres innimellom uansett, de blir jo veldig fort skitne.

Svar

Gå tilbake til «Chassis og elektrisk 15x»