Side 1 av 1

TPMS

Lagt inn: søn mai 04, 2014 7:48 am
av ozzy
Er det noen som vet om det er mulig å resette TPMs systemet (f.eks. ved bytting av hjul) på 150 serien uten å måtte gå til en forhandler for å gjøre dette?

Re: TPMS

Lagt inn: tir mai 06, 2014 8:50 am
av davidoff
Har samme utfordring; har forsøkt å følge oppskrift både fra bilmanual og ymse nettsted: Slå på tenningen, holde inne resetknappen til dekktrykklyset blinker sakte tre ganger og deretter vente noen minutter - ingen effekt. Dekktrykk er ok på alle fem hjul. Unødvendig irriterende.

Re: TPMS

Lagt inn: man feb 23, 2015 9:44 pm
av haavardm
Eller bare bytte til Fobo: https://my-fobo.com/Product/FOBOTIRE