Montere kjøleskap baki?

Moderatorer: lj73jon, Snekker_Andersen, baa

Svar
lb1lf
Innlegg: 129
Registrert: søn des 20, 2015 7:08 pm
Sted: Hareid, M&R

Montere kjøleskap baki?

Legg inn av lb1lf » søn jun 03, 2018 6:29 pm

Heisann,

Et spørsmål har dukket opp i tankene opptil flere ganger ettersom det nærmer seg sommerferie og tanken på svett ost (sukk) ved siden av halvfrosset øl (dobbelsukk) en kjølebag full av fryseelementer melder seg - hva med et skikkelig kjøleskap istedet???

Det er jo plass, nå som avkommet har lagt av seg (u)vanen med å sitte i barnevogn.

Men, hvordan feste sakene skikkelig??? Jeg har tenkt tanken på å kappe til en plate i passe tykk kryssfinér - 18mm eller så - som kan festes i lastsikringskrokene i bagasjerommet.

Oppå denne platen kan man så bolte fast skinner som kjøleskapet (Mest sannsynlig et ARB 47l) kan trekkes ut på; langt mer lettvint i bruk og mer tillitvekkende enn å bare slå en lastestropp over skapet og la det stå til. Resten av bagasjerommet er jo fortsatt fritt tilgjengelig, og når man får tid og ork (host) kan man relativt enkelt utvide løsningen med å bygge en uttrekksskuff som kan plasseres ved siden av kjøleskapet, slik at man har både mye bagasjeplass (oppå skuffen) og bra med lagerplass (inni!) i tillegg til å ha et kjøleskap. :)

Er det noen som har noen erfaringer/bilder å dele? Jeg har googlet litt og sett mye som ser hensiktsmessig ut (pluss et par hinsides idiotiske patenter!) - men alt av tips og erfaringer mottas med takk.
--
Odd Erling, Hareid (1998 KZJ95, Dieseldyret)
Bilde

Svar

Gå tilbake til «Generelt»