Side 1 av 1

Vanninntrengning

Lagt inn: fre des 06, 2013 12:49 pm
av nero04
Hei

Jeg merket for en tid tilbake at det var kommet en del vann inn i bilen, under matten på førersiden, det samme var det på passasjersiden. Det var så mye at det er ikke snakk om smeltevann fra sko.
Fikk tørket det opp.. men nå er det tilbake....

Det ser ikke ut som vannet kommer fra torpedoveggen, kanskje fra frontvinduet/pakking. Eller kanskje lenger bak i bilen, så følger vannet kanalen på innsiden.

Noen her som har opplevd nå lignende?
Er det noen spesielle plass jeg burde begynne og se?

Øistein

Re: Vanninntrengning

Lagt inn: fre des 06, 2013 5:25 pm
av StianHdj80
Sjekk i bunn av frontrute

Re: Vanninntrengning

Lagt inn: fre des 06, 2013 5:38 pm
av Haugens 80
Bunn av frontrute er ganske vanlig ja :wink:

Re: Vanninntrengning

Lagt inn: lør des 14, 2013 6:06 pm
av superbravo
Min lekker i både front og bakvindu. Fant senere ut at den måtte lekke andre plasser også. Fant da ut at det kom inn vann gjennom øverste dørhengsle på førerside og gjennom øverste skrua som holder framskjermen. (Var ikke skrudd til)
På passasjersiden fant jeg ut at pakningen på det fremste klipset som holder den bakerste kromlista på bilen, var ødelagt. Da kom det inn vann via setebeltet, inn på hjulhuset bak og ned på gulvet inni bilen. Plasser som kan være verdt å sjekke.

Re: Vanninntrengning

Lagt inn: søn des 15, 2013 11:36 am
av Toyole
superbravo skrev: På passasjersiden fant jeg ut at pakningen på det fremste klipset som holder den bakerste kromlista på bilen, var ødelagt. Da kom det inn vann via setebeltet, inn på hjulhuset bak og ned på gulvet inni bilen. Plasser som kan være verdt å sjekke.
Og derfra renner det også ned i dørkanalen og obbevaringsbrønnen bak bakhjulet, sjekk at dereneringene i bunn av karosseriet er åpne så vannet kommer seg ut.. ellers får du ispropper nå på vintern.. :oops:

Re: Vanninntrengning

Lagt inn: ons mar 01, 2017 10:45 pm
av lcvidar
Haugens 80 skrev:Bunn av frontrute er ganske vanlig ja :wink:
Nå var det min tur, lekker på høyre side. Hvordan komme til? :evil: