Lys/strømkrøll HDJ80

Moderatorer: lj73jon, ModeratorNLCK, Snekker_Andersen, baa

Svar
Jarle
Innlegg: 613
Registrert: fre mai 14, 2004 2:02 pm
Sted: Os

Lys/strømkrøll HDJ80

Legg inn av Jarle » tor sep 02, 2010 3:07 pm

Har fått litt å tenke på med 80'en. Tidvis er instrumentbelysningen, parklys framme, baklys og tåkebaklys ute av drift. Når dette skjer virker heller ikke lyktespylere framme. Hovedlys virker fint, både som automatiske kjørelys og med lysbryter. -Men så, plutselig neste dag kan alt være som normalt igjen.
Ingen sikringer er gått, og jeg kan heller ikke finne noen løse ledninger.

Ikke så galt at det ikke er godt for noe; jeg har iallefall funnet ut av ABS'en. Det har tydeligvis vært varmt i sikringsboksen framme i motorrommet, så her var det noe smeltet plastik og ledningsisolasjon som kom fram når jeg demonterte den. Kunne ikke se noe når jeg bare tok av lokket. -Men ikke noe her som tyder på problemene over.

Men er det noen med mer innsikt i ohm's lov som kunne gitt litt tips til hvor jeg skal lete. Har forsøkt å leite på el-skjemaet for å finne evt. felles supply eller jordinger, men ikke lyktes med det.
Jarle

Jarle
Innlegg: 613
Registrert: fre mai 14, 2004 2:02 pm
Sted: Os

Re: Lys/strømkrøll HDJ80

Legg inn av Jarle » søn sep 12, 2010 9:53 pm

Heldigvis ikke så avanserte feil på disse bilene :lol:
Hadde satt sparkeplata på førersiden litt skeivt på sist jeg rota nedi der, og da var det er relé som ikke sto skikkelig på plass. Så værre var det ikke, og nå er lysa på plass igjen :D
Jarle

Svar

Gå tilbake til «Chassis og elektrisk 8x»