El feil Starterkrets hj80

Moderatorer: baa, Snekker_Andersen, lj73jon, ModeratorNLCK, HighwayPatrol

Svar
Tom Ole
Innlegg: 9
Registrert: ons nov 12, 2008 10:26 pm
Sted: Darbu

El feil Starterkrets hj80

Legg inn av Tom Ole » lør jul 11, 2009 10:58 pm

Var på skauen i dag da plutslig de fleste lampene i dasjbordet begynte å lyse.
Stoppet bilen for så å starte igjen, starteren ville ikke slå inn.
Rota endel men den ville ikke. Tok til slutt å satt 12v rett på innslaget, bilen starta å fikk kjørt hjem, det meste av lamper lyste fortsatt.
AT olje temp. T-BELT. Drenere diselfilter. Begge turbolampene. Bremseveske.
Feilsøkt i endel timer nå å begynner å miste motet.
12-24 Volt rele i orden.
Starter rele er i orden, men mangler strøm inn...
Denne strømmen skulle kommet fra dynamoen, hvit ledning.
Tenkte da dynamo defekt, noe som lampene i dasjbordet å kan tyde på, koblet opp en annen dynamo, men alt likt. Dynamo lader 14v å virker ellers i orden.
Har en bil til som jeg har prøvd å bytte over diverse ifra.
Ingen av koblingsskjemane jeg har funnet på nett stemmer helt med bilen min. (1991 hdj80 1hd-t motor)
Noen som har forslag???

Tom Ole
Tlf 91645885

Brukeravatar
Pirkka
Innlegg: 682
Registrert: søn jul 10, 2005 8:47 pm
Sted: Holmestrand

Legg inn av Pirkka » lør jul 11, 2009 11:22 pm

Jord feil :?: kontrolere alt av jordkabler

Tom Ole
Innlegg: 9
Registrert: ons nov 12, 2008 10:26 pm
Sted: Darbu

Legg inn av Tom Ole » lør jul 11, 2009 11:27 pm

Pirkka skrev:Jord feil :?: kontrolere alt av jordkabler
Har jordet med flere startkabler flere plasser, ingen forskjell...
Tlf 91645885

Brukeravatar
Pirkka
Innlegg: 682
Registrert: søn jul 10, 2005 8:47 pm
Sted: Holmestrand

Legg inn av Pirkka » søn jul 12, 2009 8:48 am

Har du kontrolert at begge bateriene er ok mulig kortsluttet p.g.a offroad kjøring skauen hvis mulig teste med ny batteri.Ta av batteri fører siden under der er noen kablerkoblinger som kan bli irret.Se etter alt av kabellsko løsne dem fra batteri og rens dem.

Tom Ole
Innlegg: 9
Registrert: ons nov 12, 2008 10:26 pm
Sted: Darbu

Legg inn av Tom Ole » man jul 13, 2009 12:39 am

Da er bilen omsider i orden igjen..
En +ledning fra venstre batteri, cd 10cm lang som går inn i en liten slags skrudd sjøt.
Så i orden ut utvendig....
Elsker sånne feil.....
Takk for forslag.

Tom Ole
Tlf 91645885

Svar

Gå tilbake til «Chassis og elektrisk 8x»