Feil på innkobling av lavserie

Forum for 200 serie. Også kjent som V8

Moderatorer: baa, Snekker_Andersen, lj73jon, HighwayPatrol

Svar
varhaagen
Innlegg: 3
Registrert: fre okt 30, 2015 1:39 pm
Sted: Nordsalten- Nordland

Feil på innkobling av lavserie

Legg inn av varhaagen » tor des 17, 2015 1:16 pm

Hei, har en lc 200 2008 mod. Da jeg skulle legge inn lavserie på den, fikk jeg opp 3stk oransje lys, ABS,VSC og PCS. Så sto det følgende i kjørekomputer. Sjekk VSC og PCS system. Får ikke koblet inn lav serie, og det blinker i 4L lyset. Dette er på hele tiden, får det ikke bort.Er det noen på forumet her som har vært borti noe slikt eller lignende ? . Har bestilt time på Toyota, er veldig spent va som feiler, eventuelt kostnad.

Brukeravatar
andersw
Innlegg: 693
Registrert: fre feb 20, 2009 10:06 pm
Sted: Haugesund

Re: Feil på innkobling av lavserie

Legg inn av andersw » tor des 17, 2015 6:02 pm

Bruker du lavserien ofte? Kan være actuatoren som skal sjalte giret i fordelingskassen som er litt treg
2004 Land cruiser 120

varhaagen
Innlegg: 3
Registrert: fre okt 30, 2015 1:39 pm
Sted: Nordsalten- Nordland

Re: Feil på innkobling av lavserie

Legg inn av varhaagen » tor des 17, 2015 6:36 pm

Det er mulig det, er bare noen måneder siden innkjøp av bilen, tror ikke lavserien har vært mye brukt. Forige eier fikk bilen sandblåst og tectylert ikke lenge før jeg overtok den, kan det være en sammenheng ? Noe sitter fast i tectyl. Er ellers storfornøyd med bilen. Er nå passert 140000 km på telleren.

varhaagen
Innlegg: 3
Registrert: fre okt 30, 2015 1:39 pm
Sted: Nordsalten- Nordland

Re: Feil på innkobling av lavserie

Legg inn av varhaagen » fre des 18, 2015 8:18 pm

Hei i gjen, har hat løs Actuatoren, og delt den nederste delen av den, alt såg veldig rent og fint ut, virket som akslingene som går inn i fordelingskassen satt litt, men levde og dro litt i dem. Så snurret jeg litt på tannhjulene i nederste delen til actuatoren, monterte alt komplett sammen igjen, og startet opp, ingen varsel lys og se, og alt fungerte. Takk til deg som kom med tipset.

Brukeravatar
Dag Einar
Innlegg: 4396
Registrert: tor mai 13, 2004 11:05 pm
Sted: Råde i Østfold
Kontakt:

Re: Feil på innkobling av lavserie

Legg inn av Dag Einar » lør des 19, 2015 1:52 am

Det er dette som forumet her er til for.
Vi har alle forskjellige løsninger på ting og tang.
Bra at det løste seg for deg da.
Mvh. Dag Einar
2006 HDJ 100 VX
2001 KDJ 95 VX (solgt)
1980 HJ45-PU
2003 Yaris Verso Artic Trucks
1964 Fordson Super Dexta
1960 Fordson Dexta
1953 Farmall Cub
1955 Farmall Cub

Elsker tur i skog og mark, bare det skjer med en Toyota Land Cruiser.

Brukeravatar
andersw
Innlegg: 693
Registrert: fre feb 20, 2009 10:06 pm
Sted: Haugesund

Re: Feil på innkobling av lavserie

Legg inn av andersw » søn des 20, 2015 1:19 pm

så bra det løste seg og du fant ut av feilen. bare bruke lav serien litt oftere så skjer det nok ikke igjen.
2004 Land cruiser 120

toyota v8
Innlegg: 1
Registrert: man sep 24, 2018 5:46 pm

Re: Feil på innkobling av lavserie

Legg inn av toyota v8 » man sep 24, 2018 6:25 pm

Hei folkens, jeg har hatt akkurat samme feil som beskrevet øverst i tråden 2 ganger helt uten forvarsel.
Jeg koblet fra begge batteriene slik at bilen ble strømløs, lot den stå et par min og koblet på igjen.
Problem løst...
Elektroniske hikke ?

V8 2012 mod.

tlc_120
Innlegg: 40
Registrert: man nov 01, 2010 8:27 pm
Sted: Bergen

Re: Feil på innkobling av lavserie

Legg inn av tlc_120 » man sep 24, 2018 9:41 pm

Fikk opp samme feilkoder ved defekt ABS-føler på venstre bakhjul. :roll:
2008 LC 200 35 AT
1973 LC Fj40

Eks.
2004 LC 120 Exclusive 35 AT

Svar

Gå tilbake til «Chassis og elektrisk 20x»