Side 1 av 1

God sommer til alle NLCK'ere

Lagt inn: tir jun 21, 2016 11:24 pm
av JanP
Jeg vil med dette ønske dere alle som er her på forumet, og spesiellt de som var med på årets Landstreff i Folldal, og gjorde det til et flott treff. Sommeren er kort, og dette er kanskje den flotteste tiden på året. Nå snur solen, men om bare noen måneder går vi mot vår og nytt Landstreff.
Personlig ser vi på tur til Moseldalen i juli-august. Men helsen til kartleser bestemmer om det blir slik.

Legger ved et bilde som jeg tok nå kl 2315, like før solen forsvinner ned under horisonten. Om vel 3 timer er den oppe igjen, og en ny dag er der. Og snart er det nye turer i fjellheimen, og så skal jeg inn og besøke kokken fra Landstreffet, HMS. Kanskje blir det med kano. Andre alternativ er sykkel eller føtter. Det fjerde alternativet er ikke et alternativ: kokkens Jeep!!!
IMG_1522.JPG
IMG_1522.JPG (394.43 kiB) Vist 4679 ganger

Re: God sommer til alle NLCK'ere

Lagt inn: ons jun 22, 2016 12:29 am
av ketilt
God sommer Jan. Kos deg i folldal


Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: God sommer til alle NLCK'ere

Lagt inn: ons jun 22, 2016 9:36 am
av jonwib
God sommar!

Re: God sommer til alle NLCK'ere

Lagt inn: søn jul 17, 2016 10:07 pm
av lb1lf
God sommer, ja.

Dieseldyret har trofast tatt med hele familien (samt et par hundre kilo bagasje!) på de første par etappene av ferien - Fra Hareid via Kaupanger og Voss til Vrådal i Telemark, før vi i morgen drar videre til Tvedestrand.

Av severdigheter i dag: brua Øystein Sunde synger om i 'Campingvogna'. Meget trangt.

Ellers står vi nå parkert like ved en utrolig velholdt LC 95 - sort, på Moldeskilter. Kan ikke skjønne annet enn at den er opplakkert og har fått nye breddere, den fremstår nesten som ny der den står. Forsøker hardt å ikke være misunnelig. ;-)