Side 1 av 1

Tunisia 2014, bilder +++

Lagt inn: ons nov 12, 2014 8:25 am
av offroadguru Solli
Vil her takke Kjell, Tone og Jan Erik for årets tur. Og her er det på vegne av oss andre 5 som normalt er på tur sammen.
Det er alltid spennende å møte nye mennesker, men alltid spennende om 8 forskjellige fungerer godt sammen når de skal være tett sammen i 2,5 uke. Det var det denne gangen også men dette gikk bra.
Selvsagt står en av og til opp med feil bein først. Noen ord kan komme feil i stress situasjoner. Men på turen taklet alle alt dette.

Nå kommer det nok en god reiseberetning etterhvert, og det ser vi frem til. Men vurderer noen noen gang en tur hvor Kjell, Tone eller Jan Erik er med-reis. Hyggelige og avslappede mennesker, med utrolige egenskaper til å reparere biler!

Takk for turen.

På vegne av;
Runar, Jørn, Robert, Johannes

Jan Terje

Re: Takk til; (Tunisia 2014)

Lagt inn: ons nov 12, 2014 11:01 pm
av KjellOlsen
I lige måde, Jan Terje. Vi hadde store forventninger til denne turen, men de ble gjort til skamme. Dette var mye bedre enn vi hadde forestilt oss. God planlegging, fantastisk guide, stor takk til Tahar. Den mannen kunne litt mer enn det man forventer av en lokal guide. Hvis vi en skjelden gang gjorde noe riktig i dynene fikk vi tommelen opp, men hvis vi gravde oss ned og det var umulig å fortsette, spratt han inn i bilen og manøvrerte bilen opp på neste topp uten synlige problemer. Han er nok ikke ørkenrallyfører for ingenting... Masse opplevelser, fra kafebesøk til slakting av sau ved siden av bordet vårt på" restaurangen", skorpioner på nært hold, dromedarridning, besøk hos den lokale barberen med nyslipt kniv, pluss pluss. Alt i alt en uforglemmelig tur. Alt foregikk i behagelig tempo, med en lett og spøkefull tone. Takker også Runar, Jørn, Robert, jan Erik og Johannes for at turen ble så vellykket.

Re: Takk til; (Tunisia 2014)

Lagt inn: søn nov 16, 2014 8:25 pm
av jel
Takker For ein fin tur og ein god gjeng og reise på tur med :D
noen bilder fra turen :D

Re: Takk til; (Tunisia 2014)

Lagt inn: søn nov 16, 2014 8:26 pm
av jel
Fleire bilde